## Agenda for Working Group kickoff [Thursday, May 10 at DeepMind London]

	Items for discussion	Time (BST)
Open	<ul> <li>Block of open time (to accommodate travel itineraries)</li> <li>Casual, optional programming for those in London the morning of the event</li> </ul>	10:00a-1:00p (3 hours)
Lunch	<ul> <li>Venue TBC (near the DeepMind office)</li> </ul>	1:00-2:00p (1 hour)
Introductions	<ul> <li>Aim: To get to know one another and understand each person's expectations for this working group</li> </ul>	2:00-2:30p (30 minutes)
Charter alignment	<ul> <li>Aim: To discuss the draft Charter, incorporate member input, and align on a final version to be published</li> </ul>	2:30-3:15p (45 minutes)
Project/work- plan overview	<ul> <li>Aim: For the Co-Chairs to present their draft project plan for open discussion within the group</li> </ul>	3:15-4:00p (45 minutes)
Break		4:00-4:10p (10 minutes)
Project proposal breakouts	<ul> <li>Aim: For the group to further discussion and refine the project plan, including deliverables, objectives, timeline, and resource needs</li> </ul>	4:10-5:00p (50 minutes)
Report back from breakout	Aim: To update the project plan with input from the breakout sessions	5:00-5:40p (40 minutes)
Next steps	<ul> <li>Aim: To Identify immediate follow-ups and assign action items and responsibilities</li> </ul>	5:40-6:00p (20 minutes)

Dinner accommodations will be made for those who can attend in-person. Details to be sent out shortly.